Service Planet Landingspage

Bol.com Partner Platform leverancierspagina

Home / Diensten catalogus pagina

Informatie over onze diensten
Hieronder vind je de verschillende diensten die Service Planet kan bieden.

Refurbishment

De zichttermijn is een wettelijk recht van de consument. Dat brengt vaak behoorlijke waardevermindering met zich mee. Door producten die nauwelijks gebruikt of geopend zijn terug te brengen naar nieuwstaat, kunnen deze producten opnieuw worden verkocht. Dit vraagt specialisme en verstand van de wettelijke plichten die er zijn.

Zo behoud je door een kleine investering te doen in het product, (bijna) de volledige waarde van het product en hoeft het product dus niet voor een klein bedrag naar een opkoper. Zo kan jij je blijven focussen op het verkopen, terwijl wij er voor zorgen dat je deze producten weer verkoopklaar kan wegzetten!

Operationeel aan de slag stap-voor-stap
Hieronder vind je de grove stappen van de belangrijkste dingen die je moet weten. 

STAP 1

Het is verstandig om eerst onze algemene voorwaarden door te lezen. Zo weet je direct wat je mag verwachten en waar je aan toe bent als het gaat om de kleine lettertjes. Uiteraard hebben wij ons best gedaan dit zo kort maar duidelijk mogelijk te houden. 

STAP 2

Account aanmaken

Door te klikken op de knop hieronder, land je op onze pagina met het aanmeldformulier. Na het invullen van het aanmeldformulier zorgen wij ervoor dat er binnen 24 uur (op werkdagen) contact met je wordt opgenomen en er een portal account wordt verstrekt. 

STAP 3

Waar moet het product naar toe verstuurd worden en met welke vervoerder? Hoe maak ik gebruik van de vervoerder van Service Planet? (DHL). Je vindt het terug op deze pagina!

STAP 4

Bij uitvoering van de dienstverlening van Service Planet zijn kosten gemoeid. Dit betreft zowel een vast tarief per dienstverlening als aanvullende kosten naar aanleiding van bijvoorbeeld een gestelde diagnose. Hoe gaat dit in zijn werk? Je vindt het terug op deze pagina!

STAP 5

Gebruik maken van de dienstverlening van Service Planet, begint bij de Melissan Webportal. In deze webportal is het mogelijk om door middel van 4 simpele stappen een CASE aan te maken. Hoe dit in zijn werk g vind je terug op de deze pagina! 

Contact
Hieronder vind je de bedrijfsinformatie van Service Planet en hoe je in contact kan komen.

Contact

Wil je contact opnemen met Service Planet? Klik op de onderstaande knop om te gaan naar onze contactpagina!