Refurbishment

Home / Dienstencatalogus / Refurbishment

Op deze pagina vind je alles over de Refurbishment dienstverlening. Wat kan je verwachten en hoe zal het resultaat er uit komen te zien?

Waar moet het product minimaal aan voldoen om in aanmerking te komen voor een succesvolle refurbishment? En wat gebeurd er als Service Planet niet in staat is om het product succesvol te refurbishen. Je vindt het terug op deze pagina!

Refurbishment kent meerdere levels (ook wel ''grading'' genoemd). Dit is sterk afhankelijk van de status van het product. Op deze pagina vind je alle informatie over welke werkzaamheden uitgevoerd worden bij uitvoering van welke level?

Op deze pagina vind je de prijzen terug van deze dienstverlening.

Door te klikken op de knop hieronder, land je op onze pagina met het aanmeldformulier. Hier vind je naast het aanmeldformulier ook de spelregels voor het refurbishen. Na het invullen van het aanmeldformulier zorgen wij er voor dat er binnen 24 uur contact met je wordt opgenomen en er een portal account wordt verstrekt. 


Heb je een vraag over Refurbishment welke niet beantwoord wordt met de informatie op deze pagina? Klik hier voor de contactgegevens!